Din guide till hälsa och livsbalans

Wellness by Lefterow

Här kan du följa Lefterow-metoden med Annette Lefterow


Bli medlem


wellness

Yoga

pilates

meditation

Lefterow-metoden

Annette Lefterows hälsofilosofi bygger på 8 vägar till hälsa och livsbalans genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. 


läs mer här

Ritualer

inspiration

wellnessköket

Wellness by Lefterow APP

Följ Lefterow-metoden och kom i livsbalans

Klicka här

”Unik guldgruva med förstklassiga wellnessnycklar, en sådan lyx att få ta del av Annette Lefterows livsverk! Rekommenderas varmt till alla som vill stärka och underhålla sin hälsa och sitt välbefinnande!”
\"Medlem\"
Medlem
”Ett dignande smörgåsbord av härliga övningar för kropp och själ och för alla tillfällen under dagen och kvällen. Även recept och ett wellnesskök finns att tillgå i appen. Möjlighet att integrera med likasinnade i en community. Detta är en mjuk och vänlig app. Jag längtar efter alla tillfällen att göra mina wellnessövningar för jag mår så bra av dem”
\"Medlem\"
Medlem
”Fantastisk app med wellness i centrum med ett smörgåsbord av övningar, pilates, yoga, meditationer samt forum för kontakt med wellness-vänner för tips och utbyte kring wellness i livet, köket m.m”
\"Medlem\"
Medlem
En källa till hälsa och inspiration!
Annette Lefterow är en sann pionjär inom Wellness och en riktig förebild! Det här är en fantastisk källa till kunskap och vägledning inom hälsa för kropp och själ. Vilken rik och generös palett av hälsotips och inspiration! Tack!
\"Medlem\"
Medlem
Föregående
Nästa

Livsbalans på 30 dagar

Onlinekurs i Wellness by Lefterow APP

Klicka här

Black friday

Erbjudanden Wellness by Lefterow APP

Klicka här

Rulla till toppen