min skrivarblogg

 

Att skriva eller inte skriva

Att skriva eller inte skriva är inte en fråga för mig. Att skriva är mitt sätt att andas in den nya dagen. Mellan dröm och verklighet i gryningen öppnar jag den inre portalen till mitt skrivaruniversum, mitt andra hem. Bokens karaktärer är som en familj i en annan dimension, platserna så välbekanta och tiden är…

Mitt i livet. Mitt i boken.

Ett år senare och fortfarande mitt i boken. Mitt skrivaruniversum är tidlöst och jag reser med bokens karaktärer, mina nya vänner genom tid och rum, himmel och universum.

TrimLife

Välkommen till TrimLife, en av kategorierna här på bloggen. Lär känna Amanda och Alva som driver ett lokalt gym. Häng med tillbaka till 90-talet.

Farväl till min mor

Jag ställde mig upp i kyrkan och läste ord för ord, dikten jag skrivit ihop för att ta ett sista farväl. Trots tårar som rann och kroppen som darrade hörde jag min röst och kände din tröst.

Kvällen är här

Kvällen är här – en meditativ dikt för att sakta in och varva ner inför en god natts sömn. Varför inte meditera en stund?

I Neapels gränder

Napoli, du är unik. Ingen stad är som du. Vild, välkomnande och vilande. Sakta lär jag känna din själ. Jag börjar bli kär.

Hon är avliden

”Hon är avliden” Tre ord som uttalades inom loppet av en sekund men som varar i min evighet och tiden som är kvar. Jag minns denna dag, den 18 maj för fyra år sedan. Jag vaknade upp på hotellet i Jönköping, himlen var blå och jag väcktes av tre måsar som dansade över himlen och…

Morgondikt

Meditativa ord för en lugnare morgonstund. Vakna till din nya dag och låt tanken ta sin tid.

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min skrivarblogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

Rulla till toppen